Opdrachtgevers

Bij Prefabt gingen u in de afgelopen jaren al vele opdrachtgevers voor. Zowel particulier als zakelijk. Van bergingen tot gastenverblijven. Kiest u voor Prefabt, dan kiest u voor duurzaam, kwaliteit en betrouwbaarheid. Al jaren de specialist op het gebied van HSB. We zijn te vinden in Klazienaveen, maar werken aan projecten door heel Nederland. Met welke uitdaging kunnen we u helpen?

Bouwbedrijf of zzp'er

Handjes te kort? Behoefte om tijdelijke pieken op te vangen? Of kun je je timmerman beter en efficiënter inzetten dan het inmeten en op maat zagen van houten componenten? Prefabt kan je hierin ontzorgen. Met onze eigen 3d-tekensoftware helpen we je ook graag bij het ontwerpen en uittekenen van alle componenten en of een compleet totaalpakket.

Houtskeletbouwers

Houtbouw, zoals houtconstructies en HSB wanden, vergen enorm veel precisie en is een tijdrovende klus. Bovendien moeten alle onderdelen maatnauwkeurig vervaardigd worden, zodat je tijdens de afwerking niet onnodig veel tijd verliest. Prefabt vervaardigt houten maatwerk onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig. Alle delen worden bovendien genummerd voor een eenvoudige montage.

Particuliere zelfbouwer

Nieuwbouw of verbouw plannen en wilt u besparen op kostbare uren? Casco bouwen is dan een goede optie. Dit kan gecombineerd worden met onze montageservice. 

We bespreken samen je idee en indien gewenst maken we een nauwkeurige werktekening zodat onze NC-machines alle delen maatnauwkeurig, snel en voordelig voor je produceren. Wel zo handig dat je tijdens de montage niet voor verrassingen komt te staan door onnauwkeurigheden of meet- of tekenfoutjes.

Waar wij voor werken

Vragen?

Waarmee kunnen we u helpen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar om u te voorzien van de beste service. Wij helpen u graag verder wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten. Daarnaast horen we het ook als u klachten heeft. Zo maken we het merk Prefabt elke dag een stukje beter. Uw wensen staan bij ons centraal!