Technisch Ontwerp / Werktekeningen

Visualiseer uw droomproject

Wij ontzorgen u tot in de details. Van concept tot het realiseren van uw droomproject. Tijdens de realisatie van het concept van uw project, maken wij gebruik van 3D visualisatie. Tijdens 3D visualisatie wordt het eerste ontwerp van uw project getekend met de nieuwste 3D technieken. Hierdoor krijgt u meteen een goede indruk van de bouw van het project van uw dromen.

Door middel van verschillende werktekeningen nemen wij u mee in het technische aspect van uw project. Tijdens het ontwerpen van de tekeningen is er voldoende ruimte voor aanpassingen. Is het toch nog niet helemaal wat uw zoekt? Wij bieden uw meerdere correctierondes om het helemaal naar uw wens te maken. Uw droom is nog nooit zo dichtbij geweest.  

 

Van concept tot realisatie

”Wij geloven in uw dromen”

Vragen?

Waarmee kunnen we u helpen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar om u te voorzien van de beste service. Wij helpen u graag verder wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten. Daarnaast horen we het ook als u klachten heeft. Zo maken we het merk Prefabt elke dag een stukje beter. Uw wensen staan bij ons centraal!